Hotel Caní El Vilà de Calders

Hotel caní el Vilà

Descompte especial amb la targeta Tmés

Presentant la Tmés tindreu un 10% de descompte

Informació relacionada

Hotel Caní El Vilà és una residència canina situada al terme de Calders, Barcelona, en un paratge molt bonic i natural. Des del nostre inici a l’any 2004, hem volgut donar un concepte totalment nou a l’estada i al descans dels nostres millors amics: els gossos. I no hem parat de millorar en infraestructures, qualitat i serveis. Establiments col·laboradors, veterinaris de la zona i clients satisfets són la millor carta de presentació i publicitat per a nosaltres.

Actualment disposem d’habitacions Premium i habitacions Suite, totes elles connectades a espais verds d’esbarjo i piscina condicionada. Fem recollida i entrega a domicili a tota la província (consultar). I oferim també els següents serveis:

-Hotel caní
-Hotel felí
-Etologia i educació
-Naturopatia per a gossos
-Cangur a domicili
-Passejador a domicili
-Taxi-mascota
-Ensinistrament individualitzat
-Ensinistrament en grup
-Curs de socialització de cadells gratuït
-Trobades de socialització per gossos adults gratuïtes
-Agility
-Adopcions

Oferim els nostres serveis com a residència canina a Barcelona, Sabadell, Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Sant Cugat del Vallès, l’Hospitalet de Llobregat així com a d’altres grans poblacions de l’Àrea Metropolitana i també abarquem altres zones com Igualada (Anoia), Vic (Osona), Berga (Berguedà), Solsona (Solsonès) i tots els municipis en un radi aproximat de 80km.

Enllaç oficial

Hotel Caní El Vilà

Ubicació


Mostra un mapa més gran
Calders, Comarca del Bages (Barcelona) Carretera B-124, km 35’7
93 830 91 21

Tags:
, , , , , , ,

Comments are closed.