Estació d’esquí Port Ainé

Port Ainé

Descompte especial amb la targeta Tmés

Presentant la Tmés a taquilla, gaudireu d’un 10% de descompte al forfet de dia !

Informació relacionada

Port-Ainé està situada a l’àrea d’influència del municipi de Rialp, al massís de l’Orri i en l’esplèndid marc natural que brinda la comarca del Pallars Sobirà, al Pirineu De Lleida. La seva privilegiada situació, sota el Pic de l’Orri (2.440m), amb el 95% de les pistes orientades a la cara nord, li permet gaudir d’un microclima favorable sobretot en temporades amb nevades escasses i d’un inmillorable qualitat de neu pols des de desembre fins a abril; per a molts, està considerada l’estació d’esquí amb la millor neu del Pirineu.

L’estació compta amb vora 30 km de pistes i 800 metres de desnivell aptes per a tots els nivells i tipus d’esquiadors o snowboarders. Totes les pistes estan dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu i destaquen per la seva integració en un paisatge de muntanya i per les seves maravelloses vistes cap a tot el Pirineu.

El punt diferencial de l’estació de Port-Ainé és el seu enfoc evident al públic familiar i a l’esquiador o snowboarder que s’inicia en aquest esport. El Telecadira de 6 places desembragable JET – CIM, que culmina a la cota màxima de l’estació; el Pic de l’Orri; permet als esquiadors gaudir, entre moltes altres, de la pista verda Bellavista; un recorregut senzill de més de 3 quilòmetres de llarg que dóna la volta a tot el perímetre de l’estació i permet a qualsevol tipus d’esquiador, del nivell que sigui, gaudir del paisatge i de les millors zones d’esquí de l’estació.

Port-Ainé és també reconeguda pel seu Snowpark, un dels pioners del Pirineu i que durant molts anys ha estat a l’avantguarda de les noves tendències de l’estil lliure. Aquest compta amb remuntador propi i diversos mòduls i línies per a l’iniciació, l’evolució i el perfeccionament de la tècnica dels practicants.

A nivell de serveis, Port-Ainé destaca per constituïr un centre integral de tot el que és menester per un bon dia d’esquí a la cota 2000 de l’estació; on es troba l’Hotel Port-Ainé 2000 (el més alt dels Pirineus). Botiga de productes de primera necessitat, Centre de Lloguer de Material , Escola d’Esquí, Terrassa-Solàrium amb cafeteria, Centre d’Activitats a la neu i Restaurant Panoràmic…tot a l’abast del públic esquiador.

Port-Ainé és en definitiva un centre d’esquí per al gaudi de tot tipus d’esquiadors.

Enllaç oficial

Port Ainé

Ubicació


Mostra un mapa més gran
Rialp, Comarca del Pallars Sobirà (Lleida), Estació de Muntanya Cota 2000
973 62 76 07

Tags:
, , , , ,

Comments are closed.