Estació d’esquí Espot Esquí

Espot Esquí

Descompte especial amb la targeta Tmés

Presentant la Tmés a taquilla, gaudireu d’un 10% de descompte al forfet de dia !

Informació relacionada

Espot Esquí és una estació d’esquí que Gaudeix d’una situació privilegiada única als Pirineus, és la única estació situada al costat d’un Parc Nacional, El d’Aigüestortes i Sant Maurici.

L’estació compta amb més de 20km esquiables i de 1000 metres de Desnivell. Les pistes és caracteritzen per trobar-se dins de frondosos boscos de pi negre. També les precioses vistes de Muntanyes de més de 3000 metres, fan que l’esquiador es senti en plena natura alpina.

Espot Esquí és un estació reconeguda per la qualitat de la seva neu, garantida per tenir més del 60% del domini esquiable amb neu artificial. Per altra part compta amb tres pistes homologades per a la celebració de competicions internacionals, això ens dona una idea del nivell de les pistes i la seva idoneïtat per els esquiadors experts que busquen sensacions.

Així mateix, l’estació compta amb una àmplia zona de debutants a la cota 2000 i un important jardí de neu. Això permet gaudir del dia a la neu tant als més petits com als pares esquiadors.

L’estació és famosa per les nombroses competicions de totes les disciplines d’esports d’hivern que s’hi celebren cada any, tant a nivell nacional com internacional.

El poble d’Espot, a tan sols 2km de l’estació, és un bonic poble rural típic pirinenc que combina la modernitat dels seus establiments hotelers i comerços amb la tradicionalitat dels seus edificis i el marc natural incomparable que li dóna el fet de ser porta d’entrada al Parc Nacional.

Espot Esquí, una estació familiar per a tots aquells que busquen sensacions sobre la neu i la calidesa d’un poble típic alpí.

Enllaç oficial

Espot Esquí

Ubicació


Mostra un mapa més gran
Espot, Comarca del Pallars Sobirà (Lleida), carretera Berradé, s/n
973 62 40 58

Tags:
, , , , , ,

Comments are closed.