Cerclesport de Barcelona

Cerclesport

Descompte especial amb la targeta Tmés

Descompte del 10%

Per poder gaudir del descompte especial de la targeta Tmés, és imprescindible presentar el carnet del club o de la federació esportiva adjunt a la Tmés

Informació relacionada

Cerclesport som una botiga situada al barri de Gràcia de Barcelona. Des de fa ja més de 35 anys, ens dediquem a la tria de material tècnic i a l’assessorament per a la pràctica d’esports de muntanya. Oberta a principis dels anys 1970, des de llavors ens motiva l’equipar-vos i assessorar-vos per a la pràctica responsable d’activitats esportives.
Ens dediquem als esports que poden practicar-se a l’aire lliure: l’excursionisme, l’alpinisme, l’escalada, i l’esquí en totes les seves modalitats; amb el temps hem incorporat noves disciplines: el trail-running, les curses d’orientació, de resistència i les marxes de nòrdic walking són les noves propostes que ens arriben darrerament i ens interessen. L’escalada en bloc, els viatges, etc. són també activitats que volem que us siguin de fàcil accés i és per això que procurem estar al dia de les novetats i variants.
Horari:
Dilluns de 17:00 h a 20:30 h.
De dimarts a dissabte de 10:00 h a 14:00 h i a la tarda de 17:00 h a 20:30 h.

Enllaç oficial

Cerclesport

Ubicació


Mostra un mapa més gran
Barcelona, Comarca del Barcelonès (Barcelona) carrer Sant Lluís, 44-48
93 219 36 48

Tags:
, , , , , , , , , ,

Comments are closed.