Catalunya en miniatura de Torrelles de Llobregat

Catalunya en miniatura

Descompte especial amb la targeta Tmés

Presentant la Tmés podreu gaudir d’un 20% de descompte en l’entrada al Circuit de Maquetes

Presentant la Tmés podreu gaudir d’un 20% de descompte en l’entrada del Bosc Animat

Informació relacionada

Catalunya en Miniatura es va inaugurar el maig de 1983 i encara avui és l’únic parc temàtic de maquetes a escala de la península Ibèrica i el més gran d’Europa.

El desembre de 2008 va incorporar a les seves instal·lacions un parc aeri forestal que permet als visitant gaudir de diverses activitats entre els arbres, abans o després de la visita al Circuit de Maquetes.

Durant el 2012, el parc ha realitzat un important esforç per a convertir aquesta excursió d’un dia en plena natura en un recurs turístic on viure una nova experiència. La renovació dels serveis existents i la creació de nous serveis addicionals, la posada al dia de totes les reproduccions a escala, les millores en senyalització interna i la incorporació d’un plànol d’ubicació pels visitants són alguns dels aspectes a destacar en aquesta nova fase de l’empresa. El parc disposa de 60.000 m2 de superfície, 25.000 m2 per a l’exposició de maquetes i 35.000 m2 per a serveis i estacionament.

Perdre’s entre els arbres, escalar un tronc de pi o colgar-se d’una tirolina, …

Més de 66 activitats entre els arbres repartides en 4 circuits d’aventura amb diferents nivells de dificultat per realitzar de forma autònoma sota la supervisió d’instructors especialitzats.

Amb l’exclusivitat de trobar-se dins del parc temàtic “Catalunya en Miniatura” i amb un equip professional que pretén transmetre i compartir la fantàstica experiència de descobrir el bosc d’una forma diferent.

Circuits

1. GNOMS

2. FADES

3. ELFS

4. TROLS

Enllaç oficial

Catalunya en miniatura

Ubicació


Mostra un mapa més gran
Torrelles de Llobregat, Comarca del Baix Llobregat (Barcelona), Can Balasch de Baix, s/n
93 689 09 60

Tags:
, , , , , ,

Comments are closed.