Vol aventura – Vols en globus d’Osona i el Bages

Vol aventura

Descompte especial amb la targeta Tmés

Un 15% de descompte amb la targeta Tmés

Informació relacionada

VOLAVENTURA, és una empresa amb un llarg rodatge dins la comarca d’Osona, en la comercialització de vols en globus per a passatgers, entre d’altres modalitats.

Creada el 1979 pel pilot Domenèc Sayós, amb més de 30 anys volant, ha arribat l’hora de passar el relleu i deixar que una nova generació continuï volant com fins ara s’ha fet.

A partir del 2013 encapçala el projecte el pilot Quico Vidal Gasch, nascut a Puigcerdà el 03/06/1968. Pilot professional des del 2003 i amb una llarga trajectòria dins el sector dels globus aerostàtics.

VOLAVENTURA compte també amb un equip de professionals que es dediquen a proporcionar els serveis d’ajuda terrestre amb els vehicles 4×4 propis de l’empresa. Proveït de l’equipament necessari, tant en recursos humans com materials, fan de VolAventura una experiència professional.

La base de VOLAVENTURA és proporcionar al client, una activitat divertida, diferent, segura, emocionant, relaxant, participativa i aconseguir despertar aquells sentiments que mai abans havíem experimentat.

Una activitat d’aventura, entesa com a tal, sol generar un cert risc que no tothom està disposat a córrer. Un vol en globus, és tota una aventura des de l’inici fins al final però la sensació de calma i seguretat que et transmet sobrevolar entre núvols, fa que per uns instants t’oblidis del món trepidant que tenim sota els peus ple de sorolls i corredisses.

VOLAVENTURA et proporciona el tipus de vol que més desitgis, en privat o en grup, amb amics o en família, per a negocis o per plaer, en parella o en bona companyia, a la zona més desitjada; amb sol o amb neu; a l’estiu o a l’hivern; de dia o de nit. Un regal original que no deixarà indiferent a ningú.

Enllaç oficial

Vol aventura

Ubicació

678 60 30 69

Tags:
, , , , , , , ,

Comments are closed.