Paintball Far West de Sant Pere Pescador-Costa Brava

Paintball Far West

Descompte especial amb la targeta Tmés

Un 10% de descompte amb la targeta Tmés

Informació relacionada

Paintball Far West de Sant Pere Pescador – Costa Brava
Disposem de 4 camps de joc de temàtica diferents i variats obstacles on protegir-se. Podeu gaudir de partides nocturnes ja que com a novetat també oferim il.luminació en les zones de joc.

Perfecte per a festes d’aniversari, comiats de solter/a, festes d’associacions esportives i per al foment de l’esperit de grup en equips empresarials.

La pintura està basada en olis vegetals i és soluble en aigua.

-QUÈ ÉS EL PAINTBALL?

El paintball (en català ‘bola de pintura’) és el joc en què els participants usen marcadores accionades per aire comprimit per disparar petites boles als jugadors de l’equip adversari. Quan aquestes boles impacten sobre algú o algun obstacle s’obren i alliberen pintura del seu interior. És un esport segur, divertit i analític.

Normalment en una partida de paintball s’enfronten dos equips amb la finalitat d’eliminar a tots els jugadors de l’equip contrari o completar un objectiu (com capturar una bandera o eliminar l’adversari). És un joc d’estratègia i per arribar i aconseguir l’objectiu fa falta audàcia, precisió,valentia, habilitat, confiança i control personal entre altres; Sempre en un ambient segur i amigable.

El nombre de boles de pintura disparades durant una partida varia segons la modalitat de joc i d’un jugador a un altre. Durant tot el transcurs dels jocs, els grups seran acompanyats per un monitor, el qual abans d’iniciar la parida els hi explicarà les regles i les normatives del joc.

L’emoció està assegurada !

A més del Paintball, també tenim Combat làser, Futbol-Mini-Golf, Football Total, Volley i vols en globus.

Enllaç oficial

Paintball Far West

Ubicació


Mostra un mapa més gran
Sant Pere Pescador, Comarca de l’Alt Empordà (Girona) carretera entre Sant Pere Pescador i Sant Martí d’Empúries, a 500 metres al nord del Càmping Las Dunas.
682 168 938

Tags:
, , , ,

Comments are closed.