Museu Industrial del Ter (MIT) de Manlleu

Museu Industrial del Ter

Descompte especial amb la targeta Tmés

20% de descompte en l’entrada al museu.

Informació relacionada

El Museu del Ter és un espai dinàmic instal·lat al costat del riu Ter al seu pas per Manlleu (Osona). Ofereix als seus visitants 1500 m2 d’exposicions i un gran nombre d’activitats per conèixer el singular procés d’industrialització d’aquest racó de la Catalunya interior i la biodiversitat dels rius mediterranis. Situat al Passeig del Ter, a l’antiga fàbrica de Can Sanglas, el Museu del Ter dóna testimoni de la vitalitat industrial del Ter mitjà, protagonista de la industrialització en dos dels sectors productius més representatius: el tèxtil i les construccions mecàniques.

El Museu del Ter també acull el Centre d’Estudis dels Rius Mediterranis (CERM), dedicat l’educació i la sensibilització ambiental, així com a la custòdia fluvial i la recerca en rius mediterranis.

El museu forma part del sistema del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, una xarxa museística estesa per tot el país que vetlla per la conservació, el coneixement i la difusió del patrimoni industrial català.

Horaris:
Del 16 de setembre al 30 de juny: de dimarts a diumenge i festius: de 10 a 14h
De l´1 de juliol al 15 de setembre: de dimarts a divendres
d´11 a 14 h i de 17 a 20h
Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 14h

Tancat: l’1 de gener
i els dies 25 i 26 de desembre

Enllaç oficial

Museu Industrial del Ter

Ubicació


Mostra un mapa més gran
Manlleu, Comarca d’Osona (Barcelona) Passeig del Ter, 2
93 851 51 76

Tags:
, , , ,

Comments are closed.