Gran Hotel Balneari Blancafort de la Garriga

Hotel Balneari Blancafort

Descompte especial amb la targeta Tmés

Presentant la targeta Tmés a l’establiment obtindreu un 20% de descompte entre setmana, de diumenge a divendres. Oferta no acumulable a d’altres descomptes.

Presentant la targeta Tmés a l’establiment obtindreu un 10% de descompte els dissabtes. Oferta no acumulable a d’altres descomptes.

Oferta vàlida en Paquets d’Allotjament i Serveis de la Carta Termal. Subjecte a disponibilitat. Telf. Informació i Reserves: 93 860 56 00

L’oferta és vàlida fins el 30 de desembre de 2012

Informació relacionada

Al cor de La Garriga i a 25 minuts de Barcelona, El Gran Hotel Balneari Blancafort Spa Termal li ofereix 155 habitacions, aigües termals mineromedicinals que brollen a 59º amb 3000m2 d’espai termal, dos circuits termals Natatorium i Terma Romana, zona balinesa i àrab, amb exclusius tractaments dedicats al seu benestar, conjuntament amb la zona de massatges i tractaments estètics que completen una oferta única en el seu gènere; a més compte amb piscines exteriors d’aigua termal obertes tot l’any, restaurants, auditori i sala de convencions que completen la oferta ideal d’allotjament per les seves escapades, vacances, reunions o events.

Altres serveis: capella, gimnàs, lloguer de bicicletes, ioga, iogagym, aquagym, taitxi, pilates i passejades guiades.

La història del Balneari Blancafort data de la seva obertura l’any 1840, es va convertir en un lloc de prestigi on es donaven cita personalitats de la vida social barcelonesa.

El clima benigne, les seves excel·lents i úniques aigües mineromedicinals, el ric entorno natural i l’arribada l’any 1875 del ferrocarril van afavorir el creixement de la Garriga com a centre turístic i residencial de prestigi, i van fer proliferar gran quantitat de torres residencials de remarcable interès arquitectònic, entre els quals destaca l’Illa Raspall, declarada bé d’interès Nacional.

Enllaç oficial

Gran Hotel Balneari Blancafort

Ubicació


Mostra un mapa més gran

La Garriga, Comarca del Vallès Oriental (Barcelona) carrer Mina, 7
93 860 56 00

Tags:
, , , ,

Comments are closed.