Globus Empordà de la Bisbal d’Empordà

Globus empordà

Descompte especial amb la targeta Tmés

Un 10% de descompte amb la targeta Tmés

Informació relacionada

Organitzem viatges en globus pel Baix i Alt Empordà. En acabar el vol anem a fer un bon esmorzar a algun dels pobles de l´Empordà. Fem el bateig del vol amb cava i entreguem uns diplomes personalizats i un DVD (de la mà del vent). Tota una experiència que dura unes 3-4 hores.

Baix Empordà

Volarem pel Baix Empordà, tenim diversos punts de sortida depenent de les condicions climatològiques, podràs veure entre altres coses la línia del mar mediterrani, el parell que natural de les illes Medes, el Castell de Montgrí, la Badia de Pals, bona part de la Costa Brava, pobles com Ullastret (les ruïnes també), l’Escala, Peratallada, Palau Sator, Monells, Púbol, Verges, Torroella de Montgrí, Cap de Creus …

Alt Empordà

Volarem per l’Alt Empordà, sortirem de Vilatenim (Figueres), i podrem gaudir de l’atractiu de la zona de Figueres, veurem tota la Badia de Roses i Cap de Creus mirant cap al mar i els seus tradicionals pobles del voltant com Peralada, Fortià, Riumors, Avinyonet de Puigventós, Empuriabrava, Roses, els Aiguamolls de l’Empordà i tot el Pirineu.

Enllaç oficial

Globus Empordà

Ubicació


Mostra un mapa més gran
La Bisbal d’Empordà, Comarca del Baix Empordà (Girona) C/ Joan Pla Capell, 4
620 84 67 42

Tags:
, , , , ,

Comments are closed.