Centre d’Estètica i Salut Cristina d’Olot

Centre estètica Cristina

Descompte especial amb la targeta Tmés

Amb la Tmés tindreu un 10% de descompte

Informació relacionada

El teu centre d’estètica i salut al centre d’Olot. 23 anys d’experiència en el món de l’estètica i la salut. T’oferim un espai on tu ets el centre de totes les atencions.
Hem creat l’entorn adequat per acompanyar els nostres tractaments estètics, que poden anar dels més clàssics i quotidians, als més moderns i sofisticats.
El nostre èxit és combinar molts dels tractaments amb aparalls d’última tecnologia. Amb els consells dels professionals del centre gaudiràs amb el tractament que més t’agrada i et convé.

Al nostre centre hi trobaràs: consulta de medicina estètica facial i corporal, teràpies homeopàtiques, mesoteràpia facial i corporal, dietes personalitzades, esclerosat, àcid hialurònic, tractament antienvelliment, assessorament en cirurgia estètica, depilacions amb làser – IPL, foto depilació, foto rejuveniment, radiofreqüència, electroestimulació corporal, presoteràpia, termolipòlisi, diagnosi de greix corporal, ultrasons, reestructuració alveolar cutània, linfodrenatge, teràpia vibracional, bellesa mans i peus amb spa, ungles esculpides, tractaments corporals personalitzats per la cel·lulitis, obesitat, tonificació, circulació, retenció de líquids, flaccidesa, cromoteràpia-aromateràpia, solàrium vertical, quiromassatge, drenatge limfàtic, reflexologia podal, shiatsi, etc.

Consulta’ns i t’assessorarem !

Horari
De dilluns a divendres: 9:00 h a 20:30 h Obert al migdia
Dissabte: 9:00h a 14:00 h

Enllaç oficial

Centre d’estètica i Salut Cristina

Ubicació


Mostra un mapa més gran
Olot, Comarca de la Garrotxa (Girona) Carrer dels Sastres, 25
972 26 32 20
608 55 69 40

Tags:
, , , , ,

Comments are closed.