Barcelona Paintball

paintballbcnllarga

Descompte especial amb la targeta Tmés

10 % de descompte en l’activitat

Informació relacionada

El camp de Paintball més gran de Catalunya. Disposa d’un camp de 12 hectàrees dividit en 8 escenaris diferents.
A només 15 Km de Barcelona.
4 hores de “Paintball Complet” jugant a diferents escenaris !
Escenaris amb més de 3 hectàrees dedicats exclusivament a Paintball.

Enllaç oficial

Barcelona Paintball

Ubicació


Mostra un mapa més gran

La Palma de Cervelló, Comarca del Baix Llobregat (Barcelona) Carretera de Corbera (BV2421), km 1, Polígono Industrial “Can Mascaró”

Des de Barcelona: Sortir per l’Avinguda Diagonal fins a enllaçar amb la B-23, passada la Sortida de Sant Just Desvern, situar-se en el carríl de la dreta i aproximadament a uns 3 Kms, agafar la sortida A-2 adreça Lleida/ Martorell).

Continuar per la A-2 (antiga N-II), fins a la sortida B-24 (Vilafranca del Penedes-Tarragona) i continuar recte fins a la sortida de La Palma de Cervelló/ Corberá del Vallés i a pocs metres de d’agafar la sortida B-24 arribareu a una rotonda on veureu a la vostra dreta el cartell que indica direcció al La Palma de Cervelló…

Agafar el desviament i continuar per la Ctra. Corberá de Llobregat / La Palma de Cervelló, i aproximadament a 1 Km (després de passar per davant del Polig. Ca Mascaró) trobareu a mà dreta una entrada (camí de muntanya), a peu de carretera ja veureu l’indicador de Barcelona Paintball. Entrant pel mencionat camí de muntanya i i seguint-lo fins passada una petita riera, arribareu fins la zona de serveis de Barcelona Paintball.

Particulars: 607 772 465 i 607 227 316
Col·lectius: 607 860 458

Tags:
, , , ,

Comments are closed.