Aparthotel Atenea Aventura de Vila Seca

Descompte especial amb la targeta Tmés

5% de descompte, acumulable amb altres targetes

Informació relacionada

L’Aparthotel Atenea Aventura és un 4 estrelles ubicat a la població de Vila-seca, a la costa Daurada, situat a 2 minuts del Parc Temàtic de Port Aventura i a pocs quilòmetres de la platja. Amb una excel·lent ubicació geogràfica, l’hotel és troba a 10 minuts de l’ Aeroport de Reus i a una hora de l ‘ aeroport de Barcelona.

Vila-seca garanteix tranquil·litat, bon clima i un paratge de gran bellesa, a més, ofereix diverses activitats de negoci i oci. Cal destacar el nucli medieval de la població, el mar, diversos camps de golf i l’Auditori de Música, entre d’altres. I ben a prop, la Tarragona Romana i la ruta del modernisme.

L’Aparthotel Atenea Aventura és un edifici nou, amb una arquitectura singular i atractiva que disposa de 94 àmplies habitacions distribuïdes en estàndards, superiors, apartaments i suites. L’hotel disposa d’apartaments familiars per a 4-5 persones. Totes les habitacions tenen dormitori, bany complet, i estan curosament equipades amb tot tipus de detalls. Els apartaments ofereixen un ampli saló, cuina equipada amb microones, bullidor i tot el parament per fer més còmoda la seva estada.

L’hotel també disposa d’un exquisit restaurant bufet per als esmorzars i una extensa i curosa carta elaborada amb productes mediterranis. El restaurant ofereix també la possibilitat d’un ampli menú per a casaments, banquets i celebracions especials.

Enllaç oficial

Aparthotel Atenea Aventura

Ubicació


Mostra un mapa més gran
Vila Seca, Comarca del Tarragonès (Tarragona) Carrer Ramón d’Olzina, 52
977 396 278

Tags:
, , , , , ,

Comments are closed.