Angel Aso Advocats de Barberà del Vallès

Angel Aso Advocats

Descompte especial amb la targeta Tmés

ADVOCATS: un 25% de descompte en els temes d’advocacia en base als criteris orientadors que marca l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell. Primera visita gratuïta (estalvi 50 euros). Advocat GRATUÏT per protecció jurídica.

GESTORIA: Gestió de l’autònom des de 20 euros. I les SCCL, SL des de 90 euros

ASSEGURANCES: Assessorament gratuït en assegurances i millora de preu o cobertures en els pressupostos sense compromís que es demanin. Assegurances amb advocat gratuït.

Informació relacionada

ANGEL ASO ADVOCATS és un despatx d’advocats especialitzat en dret civil, mercantil, fiscal, penal, administratiu, estrangeria i laboral. El nostre objectiu és aconseguir que un problema sigui una solució i la nostra filosofia és sempre la honestedat i la constància.

Al nostre despatx hi trobaràs el que necessites: advocats, gestoria i assegurances. Siguis el que siguis, empresa, autònom o particular, tindràs tots els serveis possibles per que et puguis trobar a casa teva i deixar a les nostres mans totes les tasques que necessites gestionar amb la total discreció i qualitat que es mereixen.

H·T·P: HONESTEDAT – TRANQUIL·LITAT – PROFESSIONALITAT és el que trobaràs sempre que vinguis al nostre despatx. Et volem ajudar en tot el que puguis necessitar. Descobreix aquest despatx diferent tots els demés.

Enllaç oficial

Angel Aso Advocats

Ubicació

Barberà del Vallès, Comarca del Vallès Occidental (Barcelona), carrer Sant Jordi, 9
93 718 50 21
Whatsapp 622 64 24 68

Tags:
, , , , ,

Comments are closed.